Usamos cookies para mejorar tu experiencia de navegación

Más información
- CLEM Noticias
TECNITEL y CLEM en el Cementerio de Alpicat

TECNITEL y CLEM en el Cementerio de Alpicat

Entregamos el nuevo Portaféretros HIDRA


Idioma: Català

CLEM es va desplaçar ahir a la població d'Alcoletge en Lleida, ja que junt amb el nostre col.laborador TECNITEL anàvem a realitzar una entrega del nou HIDRA a l'Ajuntament d'ALPICAT, població propera a ALCOLETGE, la qual sempre ha confiat amb la maquinaria Portafèretres de CLEM i l'assessorament i servei tècnic de TECNITEL.

L'Ajuntament d'ALPICAT ja havia adquirit un Portafèretres model HIDRA al 2004, i tant els responsables de l'Ajuntament com l'entranyable Jaume (responsable de manteniment del cementiri), estaven encantats del servei proporcionat per TECNITEL i la versatilitat de la maquinària de CLEM.

Aixé bé, els anys passen per a tots i també per a les màquines... per això han adquirit un nou equip HIDRA versió 2018 amb les últimes mesures de seguretat, millor capacitat de càrrega i major altura de soterrament. Per tot allò TECNITEL ha retirat la unitat antiga i entregat el nou model HIDRA de 2018 (veure fotos adjuntes), que compta amb:

- Nou sistema d'elevació per tisora i màstil per assolir una altura de soterrament de 3,50m.

- Nou sistema de tracció amb rodes pneumàtiques davanteres i motor posterior de grans prestacions per millorar la tracció.

- Sistema de sobrepès amb avisador acústic.

- Sistema de nivelació de gats amb micros de seguretat i nivell automàtic per garantitzar la seguretat de l'operari.

- Carregador d'alta freqüència per reduïr el consum elèctric.

I molts detalls més, que fa d'aquest Portafèretres una gran màquina.

A més vam aprofitar l'ocasió, i després de l'entrega vam poder gaudir d'una estona amb la companyia de Josep, David i Maite, els nostres col.laboradors de TECNITEL i posar-nos al dia de les últimes novetats i situació de les nostres empreses, veient que són moltes més coses les que ens uneixen que les que ens separen.

Idioma: Castellano

CLEM se desplazó ayer a la población de Alcoletge en Lleida, ya que junto con nuestro colaborador TECNITEL íbamos a realizar una entrega del nuevo HIDRA al Ayuntamiento de ALPICAT, población cercana a ALCOLETGE, la cual siempre ha confiado en la maquinaria Portaféretros de CLEM y el asesoramiento y servicio técnico de TECNITEL.

El Ayuntamiento de ALPICAT ya había adquirido un Portaféretros modelo HIDRA en 2004, y tanto los responsables del Ayuntamiento como el entrañable Jaume (responsable de mantenimiento del cementerio), estaban encantados del servicio proporcionado por TECNITEL y la versatilidad de la maquinaria de CLEM.

Si bien, los años pasan para todos y también para las máquinas... así que han adquirido un nuevo equipo HIDRA versión 2018 con las últimas medidas de seguridad, mejor capacidad de carga y mayor altura de enterramiento. Para ello TECNITEL ha retirado la unidad antigua y entregado el nuevo modelo HIDRA de 2018 (ver fotos adjuntas), que cuenta con:

  • Nuevo sistema de elevación por tijera y mástil para alcanzar una altura de enterramiento de 3,50m.
  • Nuevo sistema de tracción con ruedas neumáticas delanteras y motor trasero de grandes prestaciones para mejorar la tracción.
  • Sistema de sobrepeso con avisador acústico.
  • Sistema de nivelación de gatos con micros de seguridad y nivel automático, para garantizar la seguridad del operario.
  • Cargador de alta frecuencia para reducir el consumo eléctrico.

Y muchos detalles más, que hace de este PORTAFÉRETROS una gran máquina.

Además, aprovechamos la ocasión y, tras la entrega, pudimos disfrutar de un rato de la compañía de Josep, David y Maite, nuestros colaboradores de TECNITEL y ponernos al día de las últimas novedades y situación de nuestras empresas, viendo que son muchas más cosas las que nos unen que las que nos separan:

"Junts som un, Juntos somos uno, Together we are one"

Suscribirme

Comentarios

No hay comentarios


Deja tu comentario

Últimos artículos